Algemeen

Geen inspiratie voor het gebruiken van je hottub? 5 inspiratie tips voor het gebruiken van een hottub!

Je zou eens wat anders kunnen doen met het water. Warm water is fijn maar misschien kun je ook eens een keertje wat bubbels toevoegen. Of misschien dat je een bath bomb gebruikt!

Dat zorgt ongetwijfeld voor een leuke sfeer, echt geschikt voor een feestje.

Als je liever wat meer buitenshuis wilt zijn kun je ook een hottub van Welltub kopen om heerlijk in de genieten in je eigen tuin.

Ziekjes? Ga in bad

Mocht je een keer last hebben van verkoudheid (corona niet meegeteld natuurlijk) Doe er dan eens een paar druppels muntolie bij. Dat zorgt er voor dat je neusgaten weer open gaan en bespoedigt het herstel. Ben je een avontuurlijk type? Ga dan eens een keer voor een vakantie naar Budapest! Een van de oudste baden van Europa is daar te vinden. Geplaatst op natuurlijke bronnen kun je genieten van de oude architectuur, de natuurlijke warme wateren vol met mineralen en natuurlijk de natuurlijke hottub met een uitzicht over de stad.

Mocht een hottub niet in je budget zitten vanwege wat voor een reden dan ook? Waarom tover je de badkuip dan niet om tot je eigen budget jacuzzi of hottub? Van het leven genieten hoeft niet duur te zijn. Laat het water maar stromen in de badkuip en vermaak jezelf, zet een muziekje aan, wat snacks erbij en je hebt een geweldige avond zonder te veel moete.

Als dat nog steeds geen inspiratie geeft weet ik het ook niet meer.

Hoe water ons leven bepaalt

Het leven op aarde zou waarschijnlijk niet mogelijk kunnen zijn zonder water.

Wat bijzonder is hoe water zo’n grote rol speelt in ons dagelijks leven. 

Het dient als onze voeding, we maken ermee schoon, het kan energie opwekken en we gebruiken het voor onze plezier en ontspanning. Een multifunctioneel wonder dat er voor zorgt dat relaxt in je eigen hottub… Daarom is het goed om na te denken hoe we het gebruiken, en dat niet iedereen toegang heeft tot bruikbaar water. Hopelijk zal daar verandering in komen in de nabije toekomst.

Similar Posts