Slaapkamer

Waarom een Magnitude bed kopen?

Op het moment dat je van plan bent om een geheel nieuw bed te kopen spreekt het voor zich dat je alleen maar genoegen zal willen nemen met het beste dat de markt te bieden heeft. Eén van de absoluut beste merken waar je voor kan kiezen is Magnitude. Het betreft hier dan ook een ronduit uniek bed concept welke het mogelijk maakt om jouw eigen persoonlijke luxe bed te kunnen creëren. Je kan daarbij helemaal zelf bepalen over welke stijl het bed moet komen te beschikken. Ben jij iemand die houdt van een klassieke stijl of geef je toch eerder de voorkeur aan een design bed? Het is allemaal mogelijk. Hoe dan ook, vraag jij je nog af waarom een Magnitude bed kopen nu in de praktijk precies zo interessant kan zijn? Die vraag beantwoorden we graag op deze pagina.

Een Belgisch merk met een lange geschiedenis 

De eerste sterke troef waar je bij een Magnitude bed kopen op kan rekenen is terug te vinden in de expertise waar het merk over beschikt. Het vakmanschap waar je op kan rekenen bij de handgemaakte boxsprings wordt reeds aangeleerd van in het jaar 1930. Het spreekt voor zich dat dit vakmanschap door de jaren heen alleen maar is versterkt. Het resultaat is tegenwoordig dat de Magnitude bedden stuk voor stuk garant staan voor een uitmuntende kwaliteit en een bovendien ook uitstekende levensduur. Investeren in dit bed doe je dan ook zeker voor de langere termijn.

In de basis geldt voor het merk Magnitude dat ze eigenlijk meesters zijn in het zogenaamde stofferen. Wat betekent dit nu precies? Zeer eenvoudig. Dit betekent dat het niet alleen mogelijk is om je gloednieuwe bed te laten stofferen, maar ook bijvoorbeeld de bedbanken en de nachtkastjes. Zelfs je koffers kunnen door dit bedrijf gestoffeerd worden. De productie van de bedden en aanverwanten van Magnitude gebeurt overigens volledig op Belgische bodem. Het bedrijf beschikt dan ook over productielocaties in niet alleen Maldegem, maar ook in Harelbeke.

Op welke voordelen kan je rekenen bij een Magnitude bed kopen?

Ga je een Magnitude bed kopen? Dan zijn er zeker heel wat interessante voordelen waar je op kan rekenen. Het betreft hier concreet de voordelen zoals hieronder aangegeven: 

  1. Je beslist helemaal zelf over welke uitstraling jouw bed moet komen te beschikken;
  2. Je kan rekenen op een uitstekende, jarenlange expertise van het merk;
  3. Alle matrassen worden steeds vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen;
  4. Je kan altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  5. Het is ook mogelijk om accessoires op maat te laten maken;

Ook het vijfde voordeel is er eentje die bij veel mensen ongelofelijk interessant in de oren zal klinken. Indien je kiest voor een Magnitude bed kopen heb je namelijk eveneens de mogelijkheid om ook decoratieve plaids en kussens en bedspreien te laten maken. Dit uiteraard geheel op maat van jouw wensen. Voor heel wat mensen is het zeer belangrijk dat elk element in de slaapkamer perfect weet te voldoen aan de vooropgestelde eisen. Wel, een Magnitude bed kopen samen met de daarbij behorende accessoires maakt dit absoluut mogelijk.

Similar Posts