Slaapkamer

Boxspring

stockholm_elektrisch_ladyhb_actieIk heb mijn boxspring nu een jaar en ik ben er zeer tevreden over. Het bed slaapt perfect en is erg stevig. Het design van de boxspring is erg mooi en vernieuwend, de boxspring maakt de slaapkamer helemaal compleet. De boxspring is redelijk hoog, wat het gemakkelijk maakt om in het bed te stappen, daarnaast is het onderstel erg stevig en volledig elektrisch verstelbaar waardoor je het bed gemakkelijk in de juiste positie kan plaatsen.

Het vorige bed was een stuk minder uitgebreid dan onze nieuwe boxspring. Zo heb je een ruime keus aan materialen en toepassingen voor het bed. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor een Hoofd en voetenbord. Terwijl de boxspring er zonder deze toepassingen ook al heel erg goed uit ziet. Daarnaast zit de stof strak om het bed en zijn er geen stukken stof die zijn omgevouwen of er naast flapperen. Daarnaast kunnen wij onze bedden los van elkaar bewegen, zonder dat mijn partner hier last van heeft. De uiteinden van het topmatras zijn gesplitst, maat het middenstuk zit verbind de topmatrassen met elkaar. Zo kun je toch fijn tegen elkaar aanliggen.denmark-boxspring-v1

Toen we destijds gingen kijken voor de boxspring hadden we ook snel een keuze gemaakt. We konden kiezen uit verschillende modellen, elk model kon helemaal samengesteld worden naar eigen voorkeur doormiddel van een dik stofstalen boek. Ze konden dan ook direct een beeld geven over hoe het door jouw samengestelde bed er uit komt te zien. Een boxspring is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bed.

Similar Posts