Tuin

Tuinmeubel.nl heeft een mooie collectie tuinmeubelen

Vandaag een bericht over iets wat wonen echt leuk maakt, over iets wat je tuin volledig doet opfleuren – nog even naast een groot gazon vol bloemen dan. Tuinmeubel.nl heeft een mooie collectie tuinmeubelen namelijk, een die ik je aanraad echt eens te bekijken. Vandaag zal ik inzoomen op twee tuinmeubelen uit de collectie van Tuinmeubel.nl, die ik bijzonder classy vind.

Bijzondere collectie tuinmeubels

Ik twijfel namelijk nog tussen beide modellen, respectievelijk Lente en Forza geheten. Laat ik met de eerste, zeer toepasselijk genaamde meubel beginnen. De lente komt er immers alweer bijna aan, ik geef het nog een maandje vooraleer we weer heerlijk van dat eerste bevrijdende zonnetje kunnen genieten. Dan kun je dus maar beter op diezelfde lente voorbereid zijn met bijvoorbeeld tuinmeubels van Lente. Kijk je even met me mee?

3

Bovenstaand de tuinset zoals ik ‘m in de collectie tuinmeubelen op de website van Tuinmeubel.nl zag. Prachtig acaciahout dat ideaal is voor tuinmeubels, vanwege het duurzame karakter ervan. Dit is hout dat goed tegen de weersomstandigheden kan en waarmee je dus tientallen jaren vooruit kunt. Ik hou van het bijna ranke karakter van het frame, gecontrasteerd met de volle kussens.

7

In feite gelijkt Forza hier wel op, ware het niet dat het uit meerdere delen bestaat. Het laatste model is goedkoper dan het eerste, het scheelt je zo’n honderd euro. Het mist ongeveer twee zitplaatsen, maar daar krijg je dan wel weer een mooie tafel voor terug. Bovendien kun je schuiven met het tuinmeubel wat je wilt en kun je dus altijd variëren met posities.

1Beide tuinsets zijn kwalitatief zéér goed en bovendien uitermate voordelig. Goedkoper zul je het voor vergelijkbare kwaliteit echt niet vinden. Sterker nog, op beide sets geldt momenteel een korting van respectievelijk 250 en 150 euro, dus wees er snel bij!

Similar Posts