Tuin

Idee: luxe loungebank in je achtertuin

lb37Met mijn kersverse nieuwe terras dat ik van het weekend heb gelegd, gebruik ik deze druilerige maandag eens om rond te kijken naar een prachtige loungebank die het geheel afmaakt. Een terras als dit vraagt er natuurlijk om gesierd te worden door een mooie buitenbank die het nóg eens bijzonderder doet maken.

Volledig gepersonaliseerde loungebanken

lb39Een van de websites waar ik vandaag eindigde en die mijn interesse heeft gewekt is die van Dutch Riviera – een echte aanrader om zelf ook eens te bekijken. De lezer wilde ik er echt even op attenderen want dit zijn echt kwalitatieve banken die jarenlang meegaan en die ook nog eens een zeer luxe uitstraling hebben. Kijk maar eens naar de afbeeldingen die ik aan dit bericht heb toegevoegd en al snel zal je duidelijk worden dat dit de uitstraling van je tuin in één klap kan transformeren. Bij elk soort tuin past het wel en dat maakt het zeer breed toepasbaar. Wil je dit voorjaar dus optimaal genieten in eigen achtertuin dan is het wellicht ook voor jou interessant. Bovendien, als je nu al op zoek gaat naar een mooie loungebank dan kun je daar, zodra de lente echt aanvangt, ook direct van genieten!

lb11Een van de voordelen van dit merk is dat het van oorsprong Nederlands is. Bovendien kun je alle modellen geheel op maat laten maken. Zodoende kan de tuinbank echt volledig afgestemd worden op jouw wensen. Die flexibiliteit spreekt me erg aan. Het gaat zelfs zover dat je je eigen bank geheel kunt customizen bij Dutch Riviera. Zo kun je persoonlijke prints laten drukken op de loungebanken, zoals te zien in het voorbeeld hier rechts.

Similar Posts