Wonen

Vervang je kapotte CV ketel met een Holland Warmte CV Ketel

Heb je een kapotte CV ketel of een CV ketel die niet meer goed werkt en ben je op zoek naar een nieuwe CV ketel voor je woning? Bekijk dan het aanbod met CV ketels van Holland Warmte eens. Meer over de CV ketels van Holland Warmte, lees je op deze pagina.

holland_warmte_logo (1)Kies uit de vier grote A-merken

Holland Warmte vindt het belangrijk om goede kwaliteit te verkopen en verkoopt daarom alleen CV ketels van de vier grote A-merken: Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. De CV ketels van deze grote A-merken zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en worden door het gehele land veel verkocht. Koop je een CV ketel van Holland Warmte, dan weet je dus zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt.

Remeha-Tzerra-KetelMania-2_14422128c7506f8dd136dcebb7676a80_700x300.resized

De laagste CV ketel prijs van Nederland

Holland Warmte biedt niet alleen de beste CV ketels, maar ook de laagste CV ketel prijs van Nederland. Zo worden alle CV ketels van Holland Warmte aangeboden vanaf 1195 euro, inclusief klokthermostaat, expansievat en montage. Alleen bij een Holland Warmte CV ketel van Intergas betaal je een kleine meerprijs voor de installatie, maar zelfs met deze meerprijs zijn de prijzen van Holland Warmte nog erg laag. En omdat Holland Warmte 24 maanden garantie geeft op iedere Holland Warmte CV ketel en je deze garantie zelfs kan verlengen tot 13 jaar, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw CV ketel niet lang mee gaat.

Similar Posts