Woning en Tuin

Nieuw plafond nodig? Schakel dan dit bedrijf in!

Ik heb een paar weken een nieuw huisje, mijn eerste huisje. Er moet nog veel gebeuren in het huis en verbouwd worden dus het duurt nog wel een tijdje voordat het af is. Ik wil graag een nieuw plafond omdat ik de huidige plafond niet zo mooi vind. Ik wil alleen niet het huidige plafond eruit laten halen omdat dit voor erg veel rommel zorgt, dus ik was opzoek naar iemand die hier een oplossing voor had. Ik ging online opzoek naar iemand die een nieuw plafond kan installeren zonder te veel rommel. Ik kwam zo terecht op de website marcelwesseling.nl, hier installeren ze lichtwanden, akoestische plafonds, spanplafonds en verlichting. Ik besloot een kijkje te nemen bij de spanplafond omdat ik hier nog niet van had gehoord en dit klonk als een nieuw plafond. Een spanplafond is dus een doek van polyester of pvc, deze wordt gespannen onder het bestaande plafond. Het voordeel hiermee is dat de gemiddelde tijd op een nieuw plafond met spanplafond te plaatsen maar 1 a 2 werkdagen kost om te bevestigen. Er komt ook weinig stof en rommel vrij tijdens dit proces omdat het oude plafond niet verwijderd hoeft te worden. U kunt de meubels ook gewoon laten staan zoals ze altijd staan. Dit is dus precies wat ik zocht omdat ik graag een nieuw plafond nodig heb maar geen rommel in huis wil hebben omdat er nog meer verbouwd wordt. Bij een nieuw plafond spanplafond zijn er veel mogelijkheden die u bij een ander soort plafond niet zult hebben. U kunt ervoor kiezen om een afbeelding of print te laten bedrukken op het doek. U kunt ook licht achter het doek plaatsen voor een mooi effect. Als u een vlot een voordeling een nieuw plafond wilt is een spanplafond een hele handige oplossing voor u. als u wilt weten hoeveel dat kost kunt u vrijblijvend een afspraak of een mail sturen voor een offerte. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over een nieuw plafond kunt u altijd contact opnemen, via het telefoonnummer of e-mail dat is aangegeven op de websitepagina contact.

Nieuw plafond zonder rommel

Het is erg fijn dat alle informatie over een spanplafond onder elkaar beschreven was zodat alles overzichtelijk en makkelijk is om te begrijpen. Ik ben erg blij dat ik op de website terecht ben gekomen omdat dit precies de oplossing was voor mijn probleem. U kunt makkelijk contact opnemen met het bedrijf en volledig gratis een offerte aanvragen. Hij komt dan langs uw huis of bedrijf of te kijken wat de mogelijkheden zijn met het plafond.

U kunt de website bezoeken

Ik heb een oplossing gevonden en nu wordt mijn plafond veel mooier zonder dat er rommel komt of dat het langer duurt voordat het klaar is dus ik raad de website aan omdat:

  • U met een spanplafond geen rommel heeft
  • Het snel gezet is
  • U makkelijk contact kan opnemen

Heeft u nog meer vragen over een nieuw plafond in huis of uw werk dan kunt u de website altijd nog bekijken, daar staan alle opties duidelijk beschreven. 

Similar Posts