Inrichting

Leuk kokkerellen? Je eigen schorten bedrukken zorgt daar wel voor!

Voor degenen die, net als ik, niet weg te slaan zijn uit de keuken heb ik vandaag een bijzonder origineel advies. Zowel jijzelf, de keuken, als het door jou uiteindelijke bereide gerecht is namelijk gebaat bij een goed schort! En hoewel het niet echt een specifiek interieuradvies is, komt het wel voort uit mijn eigen ervaringen en ben ik hierover zo enthousiast dat ik het wel even kort moet aanstippen! Bovendien is het een goede aanvulling op de lifestyle van het kokkerellen en een bijzonder goede aanwinst in je keuken. Bij Max Schorten kun je heel voordelig en op bijzonder leuke wijze je eigen schorten bedrukken!

Keukenschorten voor de gehele kookclub

Als echte keukenprinses heb ik aan mijn eigen keuken veel aandacht besteed en op alle terrein zorg ik altijd voor de beste materialen. Zo heb ik een pracht van een keuken, kwaliteit in keukenmateriaal, altijd verse producten in huis om mee te koken, goede messen en potten en pannen. Overal gaat aandacht in zitten, want ik wil het beste van het beste. Een schort moest dus ook aan die eisen voldoen, zeker omdat er nog weleens iets spat of knoeit en ik mijn kleren wil sparen. Aangezien ik met negen anderen een kookclub heb, bedacht ik me dat eenieder wel gebaat was bij een goed keukenschort en besloot ik het nóg eens een tikkeltje leuker te maken. Eerst schoot ik tien weken lang een goede foto van ons allen met het door ons bereide gerecht, want elke week wisselen we elkaar af, en deze photoshopte ik tot een waarachtig mooie foto van ons alle tien op een rij. Daarmee liet ik vervolgens de schorten bedrukken en toen ik weer aan de beurt was deed ik ons allen er een cadeau!

Similar Posts