Inrichting

Maak wonen leuk met een bankstel als dit!

Op de valreep nog een kleine bijdrage van mijn kant en wel over een heel bijzonder, want volledig zelf samen te stellen bankstel. Ik wilde hier even bij stilstaan voor de lezers van dit blog, aangezien ik altijd overweldigend positieve reacties krijg van klanten bij het horen van de mogelijkheden. Velen van hen, en dus ongetwijfeld ook van jullie, weten helemaal niet van het bestaan af van zo’n ruime mogelijkheid aan keuzes.

Verrassende eyeopener op woongebied

Vandaar hier in enkele beelden en woorden in het kort wat zoal de mogelijkheden zijn als we het hierover hebben – laat je de ogen openen!

31Allereerst wilde ik stilstaan bij het feit dat een bankstel er natuurlijk niet alleen mooi uit moet zien, maar dat deze ook lekker moet zitten. Dat is by far het belangrijkste aan een bank, je vindt jezelf er immers elke avond op terug – en dat kan dus maar beter zo aangenaam mogelijk zijn. Zo is het bijzonder handig dat je je eigen maten kunt bepalen in bijvoorbeeld de rughoogte en de zitdiepte. Per persoon verschillen deze voorkeuren namelijk sterk. Ook is er ruime keuze in de vormgeving van de armsteunen – evenzo plezierig dus.

30Maar ook op andere terreinen kan de bank volledig naar eigen wens vormgegeven worden, zoals te zien in slechts een greep van de mogelijkheden links van deze tekst. Zo kun je kiezen voor een eenzits tot bijvoorbeeld zeszits model, maar ook voor een ottomaanse stijl of met toegevoegde chaise longue. In alle uitvoeringen zijn tal van mogelijkheden – voor elke smaak en elk type woonkamer wat!

32Natuurlijk is het eveneens van belang een fijne bekleding op de bank te hebben, en ook daarin heeft Wortman, het bedrijf dat dit allemaal mogelijk maakt, tal van keuzes, variërend van stof tot leer. Bovendien kun je ook voor een harde of zachte vulling kiezen, opdat het bankstel écht lekker zit.

 

Similar Posts