Inrichting

Advies van de week: granieten aanrechtbladen

Ik adviseer mensen dikwijls voor granieten aanrechtbladen te gaan en geen wonder ook, want het betreft een kleine transformatie die grote gevolgen kan hebben voor je keuken. Als stylist krijg ik natuurlijk bij vele mensen een kijkje in de keuken, zowel letterlijk als figuurlijk, en valt me meer en meer op dat mensen dit advies blijken te volgen. Wat je ziet in de samenleving is dat een steeds groter belang wordt gehecht aan een natuurlijke uitstraling in het interieur, hetgeen ik niet verbazend vind met de verstrekkende technologisering van de samenleving.

Bijzonder graniet in de keuken

Die laatste zien we voorts terug in de keuken, in het toevoegen van allerlei state of the art apparatuur. Maar ook dat is bijzonder goed te combineren met een natuurlijk ogend aanrechtblad. Daarom zou ik je aan de hand van enkele foto’s mee willen nemen naar voorbeelden van hoe dit zoal uitgevoerd zou kunnen worden. Ben je geïnspireerd geraakt door de granieten aanrechtbladen en ben je benieuwd naar meer informatie en voorbeelden, surf dan eens naar de website van Beter Graniet. Zij kunnen je ongetwijfeld ook meer vertellen over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie! 

9

Allereerst een voorbeeld van hoe goed het natuurlijke aspect van het graniet combineert met andere natuurlijke elementen – zoals hier het hout van de kasten onder het aanrecht en de tegels op de wand van de keuken. Bovendien is het graniet doorgevoerd in de gootsteen zelf en zodoende creëer je echt één geheel.

5

Hierboven is een weer heel ander soort graniet te zien, grijzig van kleur. Je ziet hoe mooi het staat in verhouding met het wit van de zeer klassieke keuken.

14

Hier is gekozen voor een matte variant van het graniet, want zo kan het natuurlijk ook uitgevoerd worden. Het heeft een tegelijkertijd moderne en klassieke uitstraling, verenigt die twee verschillende stromingen echt in zich, vind ik, en dat is bijzonder voor een product. Ook daarmee is dit soort granieten aanrechtbladen echt een aanrader: het past in werkelijk elke keuken

Similar Posts