Tuin

Geen onderhoud aan je gazon? Ontdek Kunstgras-grastapijt!

Een goede tip die ik vandaag wil mededelen is er eentje die ik in mijn werkzaamheden als stylist tegen ben gekomen en die me aan het denken heeft gezet. Er zijn genoeg mensen te bedenken immers, die liever geen onderhoud aan hun gazon zouden hebben. Niet ieder van ons heeft namelijk groene vingers! Toch houdt iedereen wel van een goed onderhouden en frisse, sprankelende tuin. Voor die mensen is de website Kunstgras-grastapijt wellicht een idee.

Sprankelend groen gazon – en andere mogelijkheden

Het is een aanrader als je een bijzondere tuin wilt hebben met het prachtigste gras – en wist je dat er met dit soort kunstgras heel veel mogelijk is? Kijk eens met me mee naar enkele voorbeelden van inmiddels gerealiseerde projecten, wie weet brengt het je op ideeën.

Ik wilde beginnen met een voorbeeld van een prachtig groen gazon, hetgeen we allemaal wel eens hebben gezien, waarop we ons allen afvroegen hoe deze mensen het toch zo netjes kregen. Een ontluisterende waarheid is dat het weliswaar echt lijkt, maar intussen hartstikke nep is! Dat komt omdat het met de huidige technieken allemaal zo goed nagemaakt wordt. Bij een felgekleurd zwembad als dit zou het echt detoneren er een gewoon gazon te hebben liggen – deze ‘Californian style’ optie is daarom een heel slimme. Bovendien geeft het geen modder – iets wat je anders rondom een zwembad wel zou hebben maar nadrukkelijk niét wilt.

23

Het volgende voorbeeld betreft de optie die je als bedrijf hebt je stand – of in dit geval een gangpad – op te leuken met een stuk kunstgras. Bij de firma Kunstgras-grastapijt is dit alles ook gewoon mogelijk, het kan allerlei doeleinden hebben, ook zakelijk. Kijk eens hoe je hier echt in een groene wereld stapt – en dat terwijl het gewoon binnen is!

28

Het laatste voorbeeld stipt nog eens aan hoeveel opties er met een kunstgras-grastapijt zijn. Je kunt het gras in allerlei vormen en in allerlei kleuren laten uitvoeren en dat geeft een speels effect als onderstaand – zeer toepasselijk dus bij het karakter van het beoogde doeleinde! 

13

Similar Posts