Wonen

Waar op te letten bij Keuken tegels?

De medewerkers van Tegelmegashop.nl doen niets liever dan u begeleiden bij het vinden van de perfect passende tegel. Om u optimaal van dienst te zijn binnen het oriëntatie proces werken wij wekelijks een aantal artikelen uit waarbij veel gestelde vragen terugkomen. Dit maal de vraag ‘waar op te letten bij het kopen van een passende keukentegel?’.

Bij het selecteren van een tegel voor uw keuken zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden. Om u actief te ondersteunen bij het (online) aankopen van uw tegels, vind u onderstaand een aantal tips. Uitereraad zijn er een aantal eigenschappen die van grote waarde zijn voor keukentegels. Tegels voor de keuken moeten bijvoorbeeld makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast moeten keuken tegels vetafstotend zijn. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor keramische tegels in de keuken. In het geval u voor natuursteen tegels kiest, zorg er dan voor dat deze geïmpregneerd worden, zodat deze vuilafstotend zijn en lang mooi blijven! Er wordt vaak gekozen voor keukentegels met kleine afmetingen, zeker voor de tegels die boven het keukenblad en tegen de wand worden geplaatst. Dit zijn de wat meer traditionele keukentegels en zijn onmisbaar bij het creëren van een landelijke keuken. Hierbij is het ook heel goed mogelijk om een speels effect te realiseren. Bij het realiseren van een moderne keuken wordt ook steeds vaker gekozen voor een strakke look. Hierbij worden ook steeds vaker grote tegelafmetingen gebruikt boven het keukenblad. Hierbij wordt vaak een link gelegd naar de keukentegels die gebruikt worden voor de vloer. Voor een goede ‘match’ adviseren wij u in het geval van keuken tegels altijd rekening te houden met de volgende elementen; De kleur / tint / structuur van het keukenblad, de kleur / tint / structuur van de keukenkastjes, een goede combinatie tussen de vloertegels en de achterwand tegels en eventueel de vloertegels van de woonkamer (in het geval van een open keuken zeker!).

Wat uw wensen op het gebied van keukentegels ook zijn, bij Tegelmegashop.nl zijn wij er zeker van dat wij de juiste tegels in huis hebben! Keuken tegels bij Tegelmegashop.nl; Topkwaliteit voor de beste prijs!

Similar Posts