Wonen

Snel geholpen door dakdekker Alphen aan den Rijn

Wij zijn zeer te spreken over de snelle hulp van dakdekker Alphen aan den RijnDe schrik zit er nog goed in na de afgelopen storm van een maand geleden. Het was een normale dag als geen ander, lekker wezen werken, ’s avonds nog wat televisie gekeken en toen vroeg naar bed. Tegen de avond was het harder gaan waaien en regenen, altijd lekker als ik dan mijn bed in kan duiken. Maar nog geen uur nadat ik naar bed was gegaan hoorde ik een enorme gekraak en een gigantische knal. Ik keek naar buiten en zag daar allemaal dakpannen liggen,  er waren zelfs een paar dakpannen op mijn auto terecht gekomen. Snel naar de zolder gegaan om te kijken wat er aan de hand was, ik schrok enorm. Mijn hele dak was weg en de regen stroomde naar binnen, wat een ellende. Gelukkig ooit het nummer van dakdekker Alphen aan den Rijn opgeschreven, je weet maar nooit waar het nodig voor is.  dakdekker Alphen aan den Rijn

Dag en nacht bereikbaar

De dakdekker van Hester dakwerken waren al snel te plaatse en gingen meteen aan de slag om ons dak dicht te maken. Wat ben ik blij dat deze dakdekker dag en nacht te bereiken is, anders was de schade echt niet te overzien. Via een noodvoorziening heeft de dakdekker ervoor gezorgd dat er geen regen meer naar binnen kon komen. Gelukkig was de storm ondertussen gaan liggen en bleef de noodvoorziening op zijn plaats liggen. De volgende morgen kwam de dakdekker al vroeg en zijn begonnen om ons dak te repareren. dakdekker Alphen aan den Rijn

Similar Posts