Lampen

LED tuinverlichting: de drie soorten

De tuin is voor veel mensen de ruimte van hun huis (eigenlijk daarbuiten) waar ze de meeste aandacht aan besteden. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken om ervoor te zorgen dat de tuin er op zijn best uitziet. Allerhande bomen, struiken en kunstwerken komen hiervoor vaak aan te pas. Het enige dat echter jammer is, is dat wanneer de zon ondergaat al dit harde werk vaak vergane glorie is. Hier kunt u echter gemakkelijk iets aan doen: Met LED tuinverlichting ziet u alles nog perfect en kunt u bovendien uw tuin een prachtige sfeerboost geven. In dit artikel gaan we nader in op de drie vormen van LED tuinverlichting: de LED vlonderspots, LED prikspots en de LED grondspots. Bent u trouwens op zoek naar LED tuinverlichting voor de beste prijs; Euroledshop.nl biedt u een groot assortiment aan LED tuinverlichting van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijsstelling.

De eerste variant LED tuinverlichting waar we het over hebben zijn de LED vlonderspots. Deze spots zijn, zoals de naam al zegt, bedoelt om vlonders mee te verlichten. De combinatie tussen het natuurlijke materiaal en het prachtige sfeervolle licht levert een prachtig totaalplaatje op waar u en uw bezoekers van zullen smullen.

De tweede variant, de LED prikspot, staat vooral bekend om zijn slimme design. Doordat de spot eindigt in een scherpe punt is de spot gemakkelijk te installeren en net zo gemakkelijk weer te verplaatsen. De LED prikspot wordt voornamelijk gebruikt als algemene verlichting in de tuin.

Dan is er nog de LED grondspot. Deze spot wordt voornamelijk gebruikt om een bepaald aspect van uw tuin in de spotlight te zetten zoals een standbeeld of een mooie struik. Ook kunt u de LED grondspot perfect gebruiken om uw oprit of bijvoorbeeld uw tuinpad sfeervol mee te verlichten.

Similar Posts