Wonen

Je auto veilig en droog bij je woning

Verasol

Iedere autoliefhebber is zuinig op zijn auto, het liefst wil je de auto dichtbij je woning hebben staan. Beschermd tegen regen, wind en andere weersomstandigheden, geen last meer van vogels die de lak beschadigen door vogelpoep. Met een Aluminium carport van Verasol staat je auto altijd veilig, niet meer in de regen naar je auto lopen. Zomer en winter staat je auto beschermd, want ook zonlicht kan de lak van je auto aantasten. Met een carport ben je voorgoed van deze problemen af.

Verasol

Vrijstaand of aan je woning

Veel mensen vergissen zich met een aluminium carport van Verasol, deze hoeft niet perse aan de woning geplaatst te worden. Zelfs los kan hij worden geplaatst, voordeel hiervan is dat er grote bouwkundige aanpassingen gedaan hoeven te worden. Maar ook in de tuin kan de carport dienen als overkapping van een terras, of om je zwembad te beschermen. Omdat de carport in een aantal formaten is te verkrijgen, vind je altijd een passende maat.

Weinig tot geen onderhoud

Een aluminium carport van Verasol is ontwikkeld om weinig tot geen onderhoud te hebben, niet voor niets is gebruik gemaakt van stevig aluminium. Natuurlijk is een carport ook onderhoudsvrij, op deze manier geniet je ervan zonder deze iedere week te moeten schoonmaken. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar, met een gebogen dak of een plat dak. Het model kun je kiezen naar eigen keuze, een plat dak staat mooi bij moderne woningen die beschikken over strakke lijnen. Het exemplaar met een gebogen dak past perfect bij wat oudere woningen. 

Similar Posts