Relatiegeschenk

Zweetbandjes bedrukken voor een sportdag? Klik hier!

maxilia logo

Afgelopen vrijdag hebben wij een sportevenement ingepland voor scholen. Wij willen namelijk aankomend jaar met een paar honderd leerlingen een sportdag organiseren. Hiervoor zijn al verschillende organisatorische maatregelen genomen. Het systeem werkt dan ook hetzelfde als het vorige jaar. Dit systeem loopt namelijk zeer goed en is alles overzichtelijk. Daarnaast moeten wij Zweetbandjes bedrukken voor de kleine sporters.

Zoeken35510_35510_202130S_1612_3121_1

Het leek ons verstandig om het internet op te gaan en naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Er zijn veel bedrijven waar ik terecht kan voor zweetbandjes bedrukken. Toch is er maar een bedrijf die direct mijn aandacht heeft getrokken, namelijk Maxilia. Bij dit bedrijf hebben wij een goed gevoel gekregen. Enkele medewerkers van de organisatie hebben hier een goede ervaring bij gehad. Het leek ons daarom een goed idee om naar de verschillende mogelijkheden te kijken.

MaxiliaSnel-paraplu(1)

Al gauw werd het voor ons duidelijk. Bij Maxilia gaan wij onze producten bestellen. Zij hebben namelijk een zeer aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Overigens hebben zij ook een goede service waar je gebruik van kunt maken, wanneer je wilt. Dit is precies waar wij naar op zoek zijn. Even later hebben wij de producten van Maxilia aangeschaft. Diezelfde middag nog kregen wij een digitale proefdruk binnen. Daarnaast zij wij erachter gekomen dat wij vorig jaar te veel hebben betaald voor de uitgedeelde artikelen. Deze konden namelijk bij Maxilia velen malen goedkoper ingekocht worden. Nu weten wij dan ook waar wij terecht moeten voor dit soort opdrachten.