Wonen

Problemen rond scheiding en eigen huis

Home (7)Een scheiding is een beslissing die je niet gemakkelijk neemt. Toen mijn ex-vrouw en ik besloten om uit elkaar te gaan, vonden we dat we dat dan wel zo goed mogelijk moesten doen. Bij vrienden van ons was de hele procedure namelijk ontaard in een vechtscheiding, met alle gevolgen van dien. Vanaf het allereerste begin heb ik daarom een betrouwbare mediator gezocht die ons bij het hele proces zou kunnen helpen. Geen familielid, maar een deskundige die zich juist daarom zo neutraal mogelijk kan opstellen. Er viel dan ook heel wat te regelen. Zeker omdat mijn ex-vrouw en ik samen in het geërfde huis van mijn grootouders woonden, en ik haar moest uitkopen. Ons huwelijk was namelijk ooit in gemeenschap van goederen gesloten.

scheiden CFPLogo
Goede ervaringen met MasterAdvice

Via Google kwam ik terecht op de website van MasterAdvice. De site maakte een professionele en betrouwbare indruk op me, en daarom besloot ik om er de volgende dag eens een telefoontje aan te wagen. Ik werd meteen vriendelijk te woord gestaan, en Jack van Sabben legde uit wat hij voor ons kon betekenen. Die dag maakten we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mijn ervaringen met MasterAdvice zijn zeer positief. Achteraf beschouwd is mediation voor ons de sleutel geweest om zo goed mogelijk door de scheiding heen te komen. Scheiding en eigen huis: het was niet makkelijk, maar wat hielp was dat we altijd konden rekenen op assistentie en advies. En niet onbelangrijk: we konden af en toe ook gewoon even op verhaal komen. Mijn vrouw en ik hebben uiteindelijk op een nette manier afscheid van elkaar kunnen nemen. Hier lees je meer over scheiding en eigen huis.

Similar Posts