woning

Op maat gemaakt kunstgrasveld van Topkunstgras

Een op maat gemaakt kunstgrasveld van Topkunstgras in de tuin laten leggen biedt je verschillende interessante voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het onderhouden van je gazon voortaan veel minder moeite kost. Waar je bij echt gras regelmatig zal moeten maaien, is dit bij kunstgras logischerwijs niet noodzakelijk. Daarbij is de kans erg klein dat er onkruid door het kunstgrasveld omhoog zal komen. Iets wat bij echt gras vaak een grote ergernis vormt voor woningbezitters. Denk aan de paardenbloemen en distels, die zeker tussen de landerijen vaak voor schade aan het gazon zorgen.

Niet alleen kan het kunstgras van Topkunstgras in tuinen gebruikt worden. Je kunt het kunstgras bijvoorbeeld ook op een balkon of dakterras laten leggen. Zo heb je hier een plek voor je kinderen, waar zij heerlijk kunnen spelen in de zomer.

Voordelen van het kunstgras van Topkunstgras

Zoals reeds beschreven is kunstgras onderhoudsarm, in vergelijking met echt gras. Dit is niet het enige voordeel van kunstgras! Denk bijvoorbeeld ook aan het feit dat de kans op beschadigingen aan het kunstgrasveld relatief klein is. Bij een normaal gazon zullen er al snel kale plekken ontstaan, als je kinderen hier bijvoorbeeld op voetballen. Door de dichtheid en goede kwaliteit van het kunstgras van Topkunstgras is dit bij een kunstgrasveld minder snel het geval. De kleur van het kunstgras lijkt sterk op dat van echt gras, waardoor beide grassoorten nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn. De kleur van het gras blijft doorgaans vele jaren behouden.

Similar Posts