Bouw

Hoe kies je de juiste schroevenleverancier?

schroeven-bouten-sleutels

Het hebben van een goede, vaste leverancier van schroeven is handig voor ieder bouwbedrijf of als je als particulier in een grote verbouwing zit. Een groot voordeel van het hebben van een vaste schroevenleverancier is dat je niet telkens weer op zoek hoeft te gaan naar een goede partner. Als je er eenmaal eentje hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen en met wie je een fijne samenwerking hebt, scheelt dat je een hoop tijd en gedoe. Maar waar let je op? En hoe maak je de zoektocht iets gemakkelijker?

Prijs

Natuurlijk is prijs een belangrijk punt. Het is echter altijd een heel gepuzzel bij welke aanbieder je nu echt het goedkoopste uit bent. Ter vergelijking kun je Google Shopping gebruiken met als zoekopdracht de specifieke schroeven die jij nodig hebt, zoals “torx schroeven”. Zo kun je een goed idee krijgen over welke aanbieder goed geprijsde schroeven hebben. 

Kwaliteit

Bij prijs is de verhouding met kwaliteit ook iets om te overwegen. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je de kop stukdraait, omdat het metaal van slechte kwaliteit is. Dat zorgt namelijk voor een hoop ellende en het werkt zeker niet efficiënter. Uiteindelijk kun je veel geld kwijt zijn aan slechte schroeven. Als je googlet op “kwaliteit schroeven”, verschijnt er een test, waarin de beste schroeven worden aangeprezen. De test omvat echter maar een klein aantal consumentenmerken, terwijl je bij een zakelijke schroevengroothandel wellicht andere, professionelere merken levert.

Assortiment

Belangrijk voor grootgebruikers is ook het assortiment. Je hebt er niets aan als je voor elk soort schroeven de beste prijs hebt gevonden bij verschillende leveranciers. Zo ben je veel tijd kwijt aan de verschillende bestellingen. Uiteindelijk levert je dat geen winst op. In Nederland en België biedt Schroevengroothandel.nl het grootste assortiment.

Similar Posts