Wonen

Glasfolie van windowdeco maakt het net wat persoonlijker

raamfolie-voorbeeld-1Goedemorgen allemaal. Welkom op mijn woonblog. Zoals jullie weten schrijf ik zo veel mogelijk artikelen die te maken hebben met wonen. Ik hoop jullie op deze manier goede tip mee te geven zodat jullie jouw eigen huis persoonlijk kunnen maken. Het blijkt dat mensen het moeilijk vinden om hun eigen draai te geven aan hun woning. Ik ben dan ook van mening dat wanneer jij het persoonlijk maakt, het voor jou goed moet voelen. Je kunt veel leuke en originele dingen doen aan jouw huis om dit te bereiken.  Zoals altijd geef ik jullie weer een goede tip mee, zo ook vandaag. Gebruik eens glasfolie van windowdeco. Ik ben hier zelf uitgekomen doordat een vriendin van mij dit had aangeraden. Bij windowdeco kun je verschillende soorten raamfolie selecteren en zelf bewerken. Vooral dat laatste sprak mij aan, want er is geen beter manier om jouw huis persoonlijk te maken doordat je het zelf kan ontwerpen. Maar je kunt via windowdeco.nl kiezen uit zes verschillende soorten.

windowdeco-4001

Welke opties heb je

Om het makkelijk te maken voor jullie zal ik deze zes opties even opsommen:

– gesneden raamfolie (ook wel bekend als gesneden glasfolie, graveerfolie, melkfolie, zandstraalfolie),

– full colour raamfolie (bedrukte glasfolie),

– transparante raamfolie,

– statische raamfolie, deze laatste optie is er zowel in wit als transparant,

– gesneden gekleurd vinyl, de bekende plakletters/plakfolie,

– full colour stickers (full colour prints op wit vinyl).

raamfolie_melkfolie_kinderkamer_full_colour_voorbeeld-220x150Bij alle zes de soorten heb je de opties om je eigen ontwerp te maken. Dit klinkt moeilijk, maar door de handige tool van deze firma is het juist wel eenvoudig om te doen. Zelf heb ik al glasfolie van windowdeco en ik ben er nog steeds heel tevreden mee. Dus wil jij jouw woning ook persoonlijk maken? Bezoek dan eens hun website.

Similar Posts