Makelaar

Eindelijk van mijn oude huis af dankzij de verkoopmakelaar Zwolle

makelaar makelaar1Een poosje geleden ben ik eindelijk van mijn huis af gekomen, dit was een hele klus in verband met de financiële situatie hier in Nederland maar uiteindelijk ben ik dankzij een verkoopmakelaar Zwolle toch geslaagd met het verkopen. Dit was een hele klus door dat door de crisis in het land heel weinig huizen maar werden verkocht, zo was ik ook erg lang bezig met het verkopen van mijn huis en daardoor raakte ik best wel in de problemen aangezien de hypotheek gewoon moest worden door betaald en ik nu dus met twee woningen zat aangezien ik mijn nieuwe huis al had gekocht, dit was natuurlijk erg vervelend. 

Het was een vervelende situatie

makelaar2 Doordat ik al redelijk in de problemen was geraakt met mijn geld zat ik dus niet op een dure makelaar te wachten, gelukkig kwam ik terecht bij de verkoopmakelaar Zwolle. Zij hanteren een No cure No pay systeem waar door ik niks hoefde te betalen tot dat mijn huis was verkocht en dan kregen zij een minimale vergoeding, ook kwamen ze gratis bij het pakket in begrepen de waarde van het huis bepalen. Dit waren factoren die mij echt hebben geholpen en ik vind het dan ook zeker een aanrader aan andere mensen in dezelfde situatie om hier eens een kijkje te nemen.

Similar Posts